Nieuwsbericht

Voormalig schepen Jan Swennen overleden

15 mei 2020
We moesten op 11 mei afscheid nemen van Jan Swennen. Jan was gemeenteraadslid in Bocholt van 1983 tot 1988 en daarna schepen van 1989 tot 1998.
Als schepen van landbouw en leefmilieu was hij betrokken bij diverse veranderingen die in die periode in Bocholt doorgevoerd werden. We kunnen dat niet beter aantonen dan met het bijgaande foto-verhaal: (in willekeurige volgorden) herinrichting Bocholt-centrum, huldiging blauwhelmen, vogelkastjesactie lagere scholen, inrijden fietspad van Lozen naar Hamont, opening parking kerkhof Bocholt, opening vernieuwde Driemorgenstraat/Plataandreef, opening Beukenhof, bezoek minister Baldewijns, prijskoe bij landbouwer Laurent Wyers, 10.000ste bezoeker containerpark, bezoek aan Duits Bocholt, ….
Jan werd in Reppel geboren op 7 januari 1934 en overleed in Bocholt op 11 mei 2020. In 1996 overleed zijn echtgenote Jeanne. Hij laat 4 kinderen, 10 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen na. We wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke dagen.