Nieuwsbericht

Nieuw stratenplan in de maak

14 oktober 2020

Ieder jaar geeft het gemeentebestuur van Bocholt, in samenwerking met een privé-firma, een stratenplan uit.  Voor het jaar 2020 werken we hiervoor weer samen met de firma GENTLE nv uit Heusden-Zolder. De firma GENTLE brengt een degelijk afgewerkt en overzichtelijk product op de markt dat voldoet aan de eisen die wij er aan stellen.  Verder vragen zij de scherpste prijzen voor de advertenties.

Het nieuwe stratenplan zal verschijnen in december 2020. Het wordt via bPost huis-aan-huis bedeeld. De adverterende handelaars krijgen natuurlijk een aantal exemplaren ter beschikking, terwijl ook alle nieuwe inwoners en geïnteresseerde toeristen een exemplaar zullen ontvangen.

Gezien onze vroegere samenwerking met de firma GENTLE en hun kwalitatief hoogstaande plannen, bevelen wij de nv GENTLE graag aan de Bocholter handelaars aan. De firma wordt vertegenwoordigd door dhr. Philip Bogaerts. Hij zal in de loop van de komende dagen bij de Bocholter handelaars langs gaan. Als je twijfelt aan zijn oprechtheid, mag je steeds contact opnemen met de firma Gentle op het telefoonnummer 0475 95 53 92 of de gemeentelijke infoambtenaar, Koen Nijsen op het nummer 089 20 19 26.  Dhr. Bogaerts zelf is te bereiken via het nummer 0483 322 834.

Wij wijzen er nog op dat de nv GENTLE, de enige firma is, die door het gemeentebestuur van Bocholt gemachtigd is om een officieel stratenplan te realiseren.