Nieuwsbericht

EEN WARME OPROEP: EEN WARM LICHTJE VOOR IEDEREEN

13 november 2020

Beste dorpsgenoten,

Het zijn zware tijden voor iedereen, maar voor enkelen onder ons is het bijzonder zwaar. Mogen wij daarom even jullie aandacht vragen.
In samenwerking met Welzijnsschakel POUTREL schenkt ‘Knutselen voor Poutrel’ warme lichtjes en kerstboompjes aan mensen die leven in sociale uitsluiting.

Ken je iemand die zich momenteel echt* eenzaam voelt? Laat het ons weten! Dan brengen wij samen met Welzijnsschakel POUTREL deze persoon in de maand november nog een stoepbezoekje en ontvangt zij/hij een warm lichtje.
Begin december zullen we deze persoon een tweede stoepbezoekje brengen en krijgt zij/hij een kerstboompje. Daarnaast schenkt Welzijnsschakel POUTREL tijdens dit bezoek een warme koffie.
Maar dat is nog niet alles! Eind december, tijdens de feestdagen, krijgt deze persoon van Welzijnsschakel POUTREL een maaltijd aangeboden.

Ken je iemand in jouw omgeving die een stoepbezoekje en een leuke babbel kan gebruiken? Leg dan in enkele woorden de situatie van de persoon uit en hoe vaak jij vermoedt dat zij/hij bezoek krijgt van iemand. Vergeet niet adres van de persoon te vermelden en of we je naam mogen doorgeven aan de persoon. Laat het ons ten laatste vóór 23 november weten via:
info@welzijnsschakelpoutrel.be
• Jos Cillen(Voorzitter) GSM: 0475 32 90 36
• een privébericht op facebook.com/knutselenvoorPoutrel

Wij houden van discretie en willen de privacy van iedereen ten allentijden bewaren. Wij hopen ook langs jullie kant op discretie.
Met de steun van jullie hopen we op een warm hart voor iedereen.

*Deze actie is bedoeld voor mensen die echt eenzaam zijn. Dus niet voor gezinnen, een alleenstaande buur of tante die nog geregeld bezoek krijgt.

Een welgemeende dankjewel!
Welzijnsschakel POUTREL & Knutselen voor Poutrel