Nieuwsbericht

Vrije Tijd Challenge

25 november 2020

De komende weken zetten we iedere woensdag voor de Bocholter jeugd een ‘Vrije Tijd Challenge’ online. Wekelijks komt een andere leeftijdsgroep aan de beurt, dus geen paniek je komt zeker aan de beurt.
We starten met de allerjongsten onder ons en gaan zo iedere week verder tot 18 jaar. Doe gerust mee als jij graag actief bezig bent, ook al is het niet jouw leeftijdscategorie.

De dagelijkse opdrachten vind je hieronder, met een checkbox waar je kan aanduiden dat de opdracht volbracht is. Maak tijdens elke opdracht zeker een foto of filmpje en stuur dit ten laatste de donderdag na jouw leeftijdscategorie naar gemeente@bocholt.be. Vergeet niet om de naam en geboortedatum van de deelnemer te vermelden.

Er wordt dan een weekwinnaar gekozen, deze ontvangt een ere plaats op de Facebookpagina van de gemeente Bocholt en een leuke prijs. Op het einde van de ‘Vrije Tijd Challenge’ wordt één grote winnaar gekozen. Veel succes!

Vrije Tijd Challenge van 3 tot 5 jaar, laatst mogelijke deelname donderdag 3 december.
Vrije Tijd Challenge van 6 tot 8 jaar, laatst mogelijke deelname donderdag 10 december.
Vrije Tijd Challenge van 9 tot 10 jaar, laatst mogelijke deelname donderdag 17 december.
Vrije Tijd Challenge van 11 tot 12 jaar, laatst mogelijke deelname donderdag 24 december.
Vrije Tijd Challenge van 13 tot 14 jaar, laatst mogelijke deelname donderdag 31 december.
Vrije Tijd Challenge van 15 tot 16 jaar, laatst mogelijke deelname donderdag 7 januari.
Vrije Tijd Challenge van 17 tot 18 jaar, laatst mogelijke deelname donderdag 14 januari.

Met het doorsturen van foto’s en/of filmpjes verklaar je dat het gemeentebestuur van Bocholt deze foto’s en jouw naam mag publiceren.