Nieuwsbericht

Open Spaces: oproep aan alle Bocholter amateurkunstenaars

16 december 2020

Beste kunstenaars,

De nieuwe editie van het internationale en interculturele kunstproject ‘OPEN SPACES’ in Duits Bocholt vindt volgend jaar plaats van 17 tot 27 september 2021. Als locatie is gekozen voor het KUNSTHAUS BOCHOLT op de open site “Kubaai”.

De curator van het grensoverschrijdende kunstproject ‘OPEN SPACES 800’ nodig weer kunstenaars uit Belgisch Bocholt uit om zich aan te melden voor dit unieke kunstproject.

In totaal kunnen 15 kunstenaars (zowel uit Duitsland als uit het buitenland) zich aanmelden  om deelname aan dit project.

Hieronder vind je drie pdf’s:

Lees zeker de projectinformatie voordat je het applicatieformulier invult.

Dit kunstproject gaat een interactieve en inspirerende ervaring worden voor kunstenaars en bezoekers van alle leeftijden – over de grenzen heen!

Daarom kijkt OPEN SPACES 800 al uit naar jouw inzendingen en jouw projectideeën!

 

Heb je meer vragen:  e-mail: info@openspaces800.de.

Curator OPEN SPACES 800: Verena Winter
E: info@openspaces800.de
W: www.openspaces800.de

OPEN SPACES 800 wordt georganiseerd door de stad Bocholt (afdeling cultuur en onderwijs) in samenwerking met het LWL-TextilWerk, Euregio-Kunstkreis im Kunsthaus Bocholt, Europe Direct Informatiecentrum Bocholt, Stadtsparkasse Bocholt en de Grenzhoppers. OPEN SPACES 800 wordt door de deelstaat Noordrijn-Westfalen gefinancierd uit het programma “Heimat-Werkstatt”.