Nieuwsbericht

Biogasinstallatie Kreyel-Bocholt

19 maart 2021

Bocholt – Naar aanleiding van de meldingen/klachten over hinder veroorzaakt door de biogasinstallatie in Kreyel hebben burgemeester Stijn Van Baelen en schepen van leefmilieu Erik Vanmierlo een duidingsfilmpje opgenomen.

Het doel van dit filmpje is vooral om de inwoners van Kreyel, maar bij uitbreiding de mensen van gans Bocholt, te informeren over de stand van zaken met betrekking tot de voortgang in dit dossier.

De burgemeester en de schepen doen dit digitaal omdat het door de huidige coronabeperkingen niet mogelijk is om de mensen persoonlijk te kunnen ontvangen.

“Het filmpje toont aan welke de problematiek is, hoe het dossier tot op heden verlopen is en wat de gemeente nog aan mogelijkheden/acties heeft om ervoor te zorgen dat de mensen van Kreyel zonder hinder in een aangename omgeving kunnen wonen. Het schepencollege wil hiermee iedereen up-to-date houden en blijft het dossier nauwgezet opvolgen.” aldus burgemeester Van Baelen en schepen Vanmierlo.

Van zodra het gemeentebestuur meer relevante informatie heeft, zal het de mensen van Kreyel verder inlichten.