Nieuwsbericht

Dyzo, het anker voor zelfstandigen in moeilijkheden

2 april 2021

Veel zelfstandigen leveren in deze crisis een harde en oneerlijke strijd om het hoofd boven water te houden en hun zaak en levensdroom draaiende te houden. Om hun te ondersteunen, sloot het gemeentebestuur van Bocholt een samenwerkingsovereenkomst af met Dyzo.

Dyzo vzw – wat staat voor dynamiseren van de zelfstandige ondernemer – biedt advies en begeleiding aan (ex-)ondernemers in moeilijkheden. Dyzo is daartoe erkend door het Agentschap Innovatie en Ondernemen, de bevoegde dienst voor Economie in het Vlaams Gewest.

De aanpak van Dyzo is discreet en kosteloos voor de ondernemer die er beroep op doet. Samen met de ondernemer bekijken de medewerkers van Dyzo wat de mogelijkheden zijn in hun specifieke situatie (stoppen of doordoen, zaak overlaten,…) en staan ze de ondernemer met raad en daad bij (onderhandelen met de bank, vrijstelling van sociale bijdragen,…).

De ondernemer kan bij Dyzo terecht op één van hun zitdagen, maar Dyzo kan ook bij de ondernemer langskomen.

Elk jaar zet Dyzo meer dan 3.000 ondernemingen terug op weg!

Neem zeker op tijd contact op! Hoe sneller je ons contacteert, hoe meer we voor jou en je zaak kunnen betekenen.

Meer info (of voor een afspraak):

– e-mail info@dyzo.be
– tel: 0800 11 106 (elke kantoordag tussen 9u00 en 12u00)
www.dyzo.be bevat veel informatie over de meest gestelde vragen