Nieuwsbericht

Prioritaire beroepen op reservelijst vaccinatie

16 april 2021
Ben je 85+ en heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Of werk je als zorgverstrekker, kinderbegeleiding- of onderwijzer, politie of brandweer en ben je nog niet uitgenodigd voor je vaccinatie? Registreer je dan via www.vaccinatie-noord-limburg.be/reservelijst en vink aan tot welke categorie je behoort. Na een controle van je gegevens plant het vaccinatiecentrum je prioritair in voor je vaccinatie.
Behoor je niet tot één van bovenstaande categorieën, maar wil je wel gevaccineerd worden? Kan je je makkelijk vrijmaken en kan je het vaccinatiecentrum (Peer of Lommel) snel bereiken? Dan kan je je registreren op de reservelijst. In geval van overschotten bellen we je de dag zelf op om je te laten vaccineren. Groepen die prioritair aan de beurt zijn, worden eerst gebeld.
Twijfel je of je correct aangemeld bent op de reservelijst? Dat kan je zelf makkelijk checken door je rijksregisternummer in te geven in het vak “Controleer uw inschrijving”.
Let wel; een aanmelding op de reservelijst geeft geen garantie dat je opgeroepen wordt. Je registratie vervangt dus zeker niet de uitnodiging die verstuurd wordt vanuit het Agentschap Zorg en Gezondheid van de Vlaamse Overheid.