Nieuwsbericht

Werken & omleiding Galgenbergstraat

1 juni 2021

Tijdens de voorbije werken in het centrum van Reppel werd de Galgenbergstraat gebruikt als omleidingsweg. Door dit drukkere verkeer heeft die weg redelijk wat schade omgelopen. Daarom is beslist om het stuk van de Galgenbergstraat tussen Reppelerweg en het kruispunt met de Leukenstraat te herstellen.

NV Wegenbouw Goijens nv uit Bree zal de werken uitvoeren. De firma krijgt hiervoor 20 werkdagen. Ze starten op maandag 7 juni. Vermoedelijk zullen de werken duren tot 5 juli.

Tijdens de werken is er een omleiding voorzien via de Bergerheidestraat en de Leukenstraat. Landbouwvoertuigen moeten omrijden via de Reppelerweg en de Leukeneindestraat. De aannemer neemt contact op met de buurtbewoners om hun bv. te laten weten wanneer ze hun woning niet kunnen bereiken en hoe de aannemer de huisvuilophaling zal organiseren.