Nieuwsbericht

Wandel- en fietsboulevard aan het water

2 juli 2021

Na het bouwverlof, op 2 augustus starten de werken voor de aanleg van het Passantenplein. Het schepencollege toont alvast het spandoek met de info over de werken. Het Passanteplein zal omgetoverd worden tot een prachtige wandel- en fietsboulevard en zal zorgen voor meer beleving ‘aan het water’.

De aannemer van de werken is Goijens Wegenbouw uit Bree. Het gemeentelijk aandeel in de kosten bedraagt bijna 1,2 miljoen euro. Als alles meezit zouden de werken rond mei 2022 klaar moeten zijn. Op het spandoek staat een QR-code. Als je die scant kom je op een pagina van onze website waar je de voortgang van de werken kan volgen. Op dit moment zijn er al voorafgaande rioleringswerken aan de gang in de Hoogstraat, waar ook een waterbekken wordt aangelegd.