Nieuwsbericht

Geen noemenswaardige wateroverlast in Bocholt en jeugdkampen gaan door

16 juli 2021
We zijn met ons hart bij de door watersnood getroffen families. We leven mee met de vele slachtoffers in België en de ons omringende landen.
In Bocholt is er geen noemenswaardige wateroverlast gemeld en kunnen de vele jeugdkampen gewoon doorgaan.
Vele jeugdverenigingen die hun tenten hadden opgezet in de getroffen regio’s zijn echter moeten vluchten of zien hun kamp stoppen voordat het begonnen is. Zij zijn dan ook op zoek naar een terrein waarop ze hun tenten zouden mogen zetten.
Ben je of ken je een boer met een groot stuk weiland (1ha, niet gelegen in ruimtelijk kwetsbaar gebied) die dit ter beschikking wil stellen van een jeugdvereniging neem dan contact op met onze Schepen van Jeugd, Lieve Theuwissen op het gsm-nummer: 0473 22 07 72 .