Nieuwsbericht

Burenkijkdag Kleine Brogel

29 juli 2021

Alle Bocholtenaren krijgen de mogelijkheid om een unieke kijk te nemen achter de schermen van de vliegbasis van Kleine Brogel. Op deze manier willen ze ons bedanken voor het begrip dat wij tonen voor hun dagelijkse vliegactiviteiten.

Deze burenkijkdag zal doorgaan op vrijdag 10 september 2021 van 9u00 tot 16u00.

De vliegbasis doet dienst als gastbasis voor alle deelnemende demo teams aan de “Sanicole airshow”.  Dit maakt dat er ook hier op de vliegbasis talrijke vliegactiviteiten en demonstraties worden georganiseerd die jullie dan van zeer nabij kunnen volgen. De ‘Static flight line’ zal dus in de loop van de dag aangevuld worden met de diverse vliegtuigen die op zondag hun opwachting zullen maken in de “Sky” boven Sanicole.

Een toegangsticket kost 10 € en is inclusief een Food voucher ter waarde van 8 €.

Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis, zij hebben dan ook geen recht op een Food voucher.

Info via onze website www.kleinebrogelairbase.be en tickets via de ticket-link https://buren.kleinebrogelairbase.be/

 Opgelet: dit is een “burenkijkdag” waarop wij exclusiefonze buren” wensen uit te nodigen als dank voor het vertrouwen en begrip. Er zullen dus gerichte controles gebeuren aan de hand van de identiteitskaart, deze zal worden uitgelezen.

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op onze vliegbasis!

 

Coronavoorwaarden om te mogen deelnemen aan deze burenkijkdag:
Gevaccineerd zijn of een recente (max 48Hr) PCR test kunnen voorleggen.
Als er veranderingen komen ivm de coronamaatregelen dan zal dit duidelijk worden gecommuniceerd via de website en social mediakanalen van de vliegbasis.
Als de Coronasituatie op het ogenblik van het event dit eist, behoudt de vliegbasis zich het recht voor om de burenkijkdag te annuleren.