Nieuwsbericht

Nieuwe toegangsweg tot lokalen KWB en schutterij Kaulille

10 september 2021

De technische dienst van de gemeente Bocholt werkt momenteel aan een nieuwe toegangsweg naar de lokalen van KWB Kaulille  en de nieuwe accommodatie van schutterij St.-Joris van Kaulille. Het oude en kleine wegeltje achter het voetbalplein van Kaulille wordt grondig  vernieuwd. Tegelijkertijd worden ook bijkomende parkeerplaatsen aangelegd.  Op maandag 13 september moet er beton gestort worden op de aansluiting van de nieuwe toegangsweg naar de Molenstraat. Daarvoor zal het volledige gedeelte van de Molenstraat tussen Erkstraat en Winterdijkweg voor het verkeer worden afgesloten. Voor fietsers is er weinig hinder. Zij kunnen nog passeren via een bospaadje ter hoogte van de werken.

Als deze voorbereidende werken uitgevoerd zijn, wordt de weg weer opengesteld. Daarop aansluitend zal aannemer GWL de openbare verlichting uitbreiden. Maar deze werken zullen het verkeer weinig hinderen. In een later fase, wanneer het asfalt geplaatst wordt, gaat de weg dan weer tijdelijk dicht. Waarschijnlijk zal dat rond 25 september zijn.

Er is een omleiding voorzien.