Nieuwsbericht

Weer fysieke gemeenteraad op 23 september

15 september 2021

De raden (raad van bestuur AGB, Raad voor Maatschappelijk Welzijn én de gemeenteraad) van de voorbije maanden werden digitaal georganiseerd omdat een fysieke bijeenkomst verboden of moeilijk te realiseren was. De raden werden via het platform Teams opgezet. Tegelijkertijd werden ze op het YouTube-kanaal van de gemeente Bocholt gestreamd voor het publiek.

Intussen zijn de regels versoepeld en kunnen de raden weer fysiek georganiseerd worden. Het bestuur kiest er wel voor om dit in de grote zaal van het parochiehuis van Bocholt te doen. Daar kunnen de raadsleden ver genoeg van elkaar af zitten om het dragen van mondmaskers onnodig te maken. Ook voor het publiek kan er meer ruimte gereserveerd worden. Het aantal toeschouwers is echter wel nog een tijdje beperkt. Wil je er bij zijn? Schrijf je dan in via info@bocholt.be of 089 20 19 26 (tijdens de openingsuren).

De gemeenteraad wordt wel nog steeds live gestreamd. De link hiervan wordt later nog bekendgemaakt.

Toelichting bij de raden van 23 september 2021.