Nieuwsbericht

Paper Planes rockt in Duits Bocholt

22 september 2021

Afgelopen weekend vond in onze partnerstad Duits Bocholt een scoutstreffen plaats tussen jongeren uit Duitsland en Nederland. In eerste instantie was het de bedoeling dat er ook Belgische scouts zouden zijn, maar dat ging helaas niet door.

De Belgische inbreng werd echter meer dan goedgemaakt door een gesmaakt optreden van onze Paper Planes op zaterdag 18 september. In de ‘Alte Molkerei’ vond een concert plaats met drie bands uit drie landen om het scoutstreffen feestelijk af te sluiten. Na de Nederlandse band „Dan Mango & Friends“ en de groep ‘Snob’ uit Duits Bocholt mocht Paper Planes afsluiten. De talrijk opgekomen jongeren genoten duidelijk van de sounds van Paper Planes. Ook onze Bocholter jongeren vonden het een super toffe ervaring. Robbe: “Alles was perfect geregeld en we hebben genoten van ons optreden. Het publiek was enthousiast en we hebben veel lof gekregen!”.

Lees hier het officiële persbericht op de site van de Stadt Bocholt.