Nieuwsbericht

Gemeente looft onthaalouders

14 oktober 2021

Van 11 tot 17 oktober 2021 vieren we de week van de onthaalouders en de kinderopvang.

Een uitgelezen moment vond het Bocholter gemeentebestuur om alle onthaalouders van Bocholt in de bloemetjes te zetten. Dat deden ze op woensdag 12 oktober met een kleine traktatie in koffiebar ‘De Mok’.
16 van de 18 Bocholter onthaalouders gingen in op de uitnodiging van het bestuur. Ook het schepencollege zelf was bijna voltallig aanwezig. Enkel schepen Vanmierlo was er niet bij: hij was in Hasselt om de overwinning van ‘zijn’ roeiteam in de Hasseltse Regatta te vieren.

Het werd een gezellig en interessante samenkomst, waarbij beide partijen veel opstaken. Het college vond het ook een leerrijke ervaringsuitwisseling. In een open gesprek vertelden de onthaalouders hun noden en grieven. Het college nam alle opmerkingen ter harte en zal bekijken waar er meer ondersteuning vanuit ons bestuur mogelijk kan zijn. Er was een een geschenkje voor alle onthaalouders: een knuffelolifantje, een beachtennisset voor de onthaalkindjes en een mooie warmhoudbeker voor de onthaalouders: “dan blijft hun koffie toch warm wanneer ze zich van hun onthaaltaken moeten kwijten.” gekscheerde burgemeester Stijn Van Baelen.