Nieuwsbericht

Residentie Caulus: officiële opening en opendeurdag

18 oktober 2021

Op vrijdag 15 oktober werd in Kaulille officieel residentie ‘Caulus’ geopend.Residentie Caulus is een gezamenlijk initiatief van het gemeentebestuur van Bocholt, de kerkfabriek van Kaulille, WZC De Voorzienigheid en de vzw parochiale werken Kaulille.

De allereerste bewoners kwamen er al in februari 2020, maar corona belette dat er al snel meer nieuwe bewoners kwamen. Na de lock-down-periode mochten dan ook de andere nieuwkomers eindelijk hun nieuwe thuis betrekken. Nu is al de helft van de 30 seniorenwoningen bewoond en kon eindelijk de officiële opening doorgaan. Dat gebeurde in aanwezigheid van Vlaams minister van welzijn, gezin en volksgezondheid Wouter Beke, burgemeester Stijn Van Baelen, voorzitter van Integro Roel Eerlingen en een trotse dircteur, Marc Voets. Bij de opening werd een mooi beeld onthuld van plaatselijk kunstenaar Albert Vaesen.

Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober was er dan een druk bezochte opendeurdag. Iedereen die wilde, mocht een kijkje komen nemen in de nieuwe seniorenresidentie in hartje Kaulille.