Nieuwsbericht

Hinder Kerkhofstraat

19 oktober 2021

Op maandag 25 oktober start een aannemer met werken aan het gebouw van Kloosterstraat 24 (voormalige slagerij Brebels). De werfkraan komt te staan in de Kerkhofstraat. Ook het voetpad zal er ingenomen worden door de aannemer voor het plaatsen van bouwmaterialen.  De werfhekken worden geplaatst op 2 meter van de gevel, waardoor deze tot op de stoep komen.  De kraan komt dus in de Kerkhofstraat gedeeltelijk op de stoep en straat te staan.

Aangezien de Kerkhofstraat op dat gedeelte een straat is met éénrichtingsverkeer zal de hinder eerder beperkt zijn. Het verkeer dat langs de kraan rijdt, zal over de parkeerplaatsen aan de andere kant van de straat moeten rijden: daarom zal er op die plaatsen een parkeerverbod worden ingesteld.

De werken zullen vermoedelijk duren tot 30 april 2022.