Nieuwsbericht

GEANNULEERD: Seniorennamiddagen van 16 en 17 november

9 november 2021

De seniorenraad van Bocholt heeft beslist om de seniorennamiddagen met een optreden van Marc Dex en zangeres Anita op 16 en 17 november 2021 niet laten door te gaan en dit door de slechte coronacijfers.

De seniorenverenigingen brengen de leden die een inkomkaart via de vereniging gekocht hebben hiervan op de hoogte.
Personen die een inkomkaart gekocht hebben aan het onthaal van ’t huis van de gemeente of het OCMW kunnen op dezelfde plaats de inkomkaart(en) inruilen en zo het inkomgeld terugkrijgen.
We blijven echter niet bij de pakken zitten en kijken uit naar het optreden van Marc Dex en zangeres Anita in 2022. De data zijn al gekend ! Op dinsdag 11 en woensdag 12 oktober 2022 brengen zij in GC de Kroon Vlaamse luisterliedjes en meezingers en hier bovenop zingt zangeres Anita een aantal mooie musicalnummers.
Weet je dat je moeder, vader, oma, opa, buurvrouw, kennis naar de seniorennamiddag zou gaan maar beschikken ze niet over social media, website of Bocholt App laat hen dit berichtje dan lezen. Samen zorgen we online én offline dat alle deelnemers ingelicht worden.