Nieuwsbericht

Gemeenteraad komt weer fysiek samen

16 maart 2022

Op donderdag 24 maart a.s. komt de Bocholter gemeenteraad samen. om 20u00. Dat gebeurt voor de eerste keer sinds de uitbraak van de coronacrisis weer fysiek en in de raadzaal van ‘t Huis van de gemeente. De raden van de afgelopen twee jaren werden meestal via het vergaderplatform Teams georganiseerd of gingen door in de grote zaal van het parochiehuis van Bocholt, waar de afstandsregels beter nageleefd konden worden.

Voorafgaand aan de gemeenteraad, start om 19u45 de raad van bestuur van het Autonoom Gemeentebedrijf. Na afloop van de gemeenteraad volgt dan nog de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW.

De raden vinden niet alleen weer fysiek plaats, maar ook publiek is weer onbegrensd toegelaten.

Net als altijd is er een beknopte toelichting geschreven met een korte uitleg bij de punten die besproken zullen worden. Die toelichting kan je op deze pagina downloaden.