Nieuwsbericht

Werken bushalte Kaulillerweg

30 maart 2022

In de loop van de tweede week van april start Wegenbouw Goijens werken langs de Kaulillerweg. Tegenover het Biotechnicum  (Kaulillerweg 4 – de voormalige Aldi) wordt er een bushokje gezet. Voorlopig is daar enkel een halte, zonder bushokje. Nu komt er een volwaardige bushalte mét hokje waarin men kan schuilen bij slecht weer. Voor dat bushokje moeten ook de nodige nutsleidingen worden aangelegd. De werken zullen een drietal weken duren en ze zijn vooral sterk hinderend voor fietsers en voetgangers. Hoogstwaarschijnlijk worden ze nog voltooid tijdens de paasvakantie. Moesten de werken langer duren: kijk dan bijzonder goed uit bij het schoolbegin en -einde!

Bij problemen of vragen kan je contact opnemen met de verantwoordelijke van de werf, dhr. Coman, 089 46 14 75.