Nieuwsbericht

OCMW’S Noord-Limburg en maatwerkbedrijf De Biehal breiden klus- & groendienst verder uit

5 mei 2022

In 2019 startte maatwerkbedrijf De Biehal met een klussendienst  binnen de gemeenten Hamont-Achel, Hechtel-Eksel en Peer. 3 jaar later delen ze nu het heuglijke nieuws dat deze dienstverlening zich uitbreidt naar de gemeenten Bocholt, Lommel en Pelt. Dus een verdubbeling van hun werkingsgebied!

De dienst op zich blijft hetzelfde: een lekkende kraan, woekerend onkruid, een haag die alle kanten uitschiet, de living die een likje verf kan gebruiken… het zijn allemaal kleine klusjes in en rond je huis die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. Hiervoor kan je beroep doen op de Klus-en groendienst Noord-Limburg.
In de eerste plaats is deze dienst er voor senioren vanaf 65 jaar en voor personen met een invaliditeit, die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming en met een beperkt inkomen. Maar als men het standaardtarief betaalt, kunnen alle inwoners uit de vernoemde gemeenten beroep doen op deze klussendienst.

Meer weten over deze Klus- en groendienst in Noord-Limburg?
Neem een kijkje op www.debiehal.be of contacteer je gemeente voor meer info over de mogelijke klussen en voorwaarden.

Contactgegevens:
Bocholt: 089 20 19 80 | ocmw@bocholt.be

Voor het standaardtarief kan je rechtstreeks bij de Biehal terecht:
klusengroendienstnoordlimburg@debiehal.be – tel. 011 79 03 90

Voor meer info over de nieuwe samenwerking:
Helen.VanRompaey@welzijnsregio.be of silke.vuylsteke@debiehal.be