Nieuwsbericht

Bocholter St.-Kristoffelbedevaart 2022

28 juni 2022

Er was weer veel volk in Bocholt voor de 92ste St.-Kristoffelbedevaart op zondag 26 juni 2022. Na twee magere coronajaren namen veel chauffeurs de draad weer op en zakten ze af naar Bocholt om de bescherming van St.-Kristoffel te vragen tijdens hun verplaatsingen.

Het organiserende comité mag zich sinds vorig jaar een Koninklijke vereniging noemen en had daarom de St.-Kristoffelreus van de Roermondse reuzengilde uitgenodigd om de zegening van dit jaar te openen. Daarnaast waren er gewone auto’s, fietsers, kindertractoren, zeer veel grote tractoren, de brandweer, motoren, bedrijven, old-timers. In totaal werden er 1384 voertuigen gewijd! Daar komen nog een aantal voertuigen bij die in de week na de mis van 8u00 gewijd worden, zodat de organisatie zeker weer aan 1500 voertuigen zal komen.

Afspraak voor de 93ste St.-Kristoffelbedevaart op zondag 25 juni 2023!

Klik hier voor de foto’s.