Nieuwsbericht

Burenkijkdag 9 september – KB Air Base

6 juli 2022

Op vrijdag 9 september nodigt KB Air Base hun buren uit voor een unieke kijk achter de schermen van de vliegbasis.

Ze organiseren dit exclusieve bezoek speciaal voor de inwoners van Peer, Oudsbergen, Kinrooi, Hamont-Achel, Bree, Bocholt, Maaseik, Hechtel-Eksel, Pelt, Lommel, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Weert en Cranendonck om iedereen te bedanken voor het begrip dat ze tonen voor de dagelijkse vliegactiviteiten.

De bezoekers krijgen een unieke blik achter de schermen van de vliegbasis. Op hetzelfde moment van de burenkijkdag houden ze ook een jobdag. Jullie kunnen dus ook kennis maken met een 70-tal verschillende functies binnen de organisatie. Een gesprek met een brandweerman, piloot, technieker, ontmijner… Het kan allemaal!

Meer interesse in vliegtuigen, helikopters, vrachtwagens? Je zal ogen tekort komen om zowel Belgische als internationale voertuigen te ontdekken. Met een vleugje muziek, gezellige sfeer, jobtimisten… hopen zij jullie te ontmoeten op dit event.

Per gemeente verloot KB Air Base ook twee vrijkaarten voor de Spottersdag, inclusief een Luchtdoop met de A400m Atlas op zaterdag 10 september! Deze tickets worden verloot onder de buren die een ticket kopen voor de burenkijkdag.

Een toegangsticket kost € 12, en is inclusief een Food voucher van € 9.
Voor kinderen tot 12 jaar (geboren in 2010 en later) is de toegang gratis, zij hebben dan ook geen recht op een Food voucher.

HP Air Base hoopt jullie talrijk te mogen verwelkomen op hun vliegbasis!

 

Bestel je tickets via volgende link: Tickets burenkijkdag – 9 september – KB Air Base