Nieuwsbericht

KKV BEZOEKT BOCHOLT

14 juli 2022

Op dinsdag 12 juli mochten we 18 leden van de Katholisch-Kaufmännischer Verein Westfalia (kortweg KKV) uit Duits Bocholt verwelkomen in ons gemeentehuis.

De groep, onder leiding van voormalig burgemeester Kristel Feldhaar, bracht ‘s morgens eerst een bezoek aan het Duitse militaire kerkhof in Lommel. Daarna aten ze een broodjeslunch op Goolderheide. In de vroege namiddag werden ze door schepenen Bert Schelmans en Lieve Theuwissen hartelijk verwelkomd in het gemeentehuis.

Bij een bezoek aan onze gemeente mg een rondleiding in het brouwerijmuseum natuurlijk niet ontbreken. Daarna ging het naar De Watermolen in Reppel voor een avondmaal, en een heerlijke avond om het mooie terras met uitzicht over de visvijvers. Op dinsdag stond nog een bezoek aan de St.-Laurentiuskerk en het torenverplaatsingsmuseum op het programma, voordat ze weer richting Duits Bocholt vertrokken.