Nieuwsbericht

Gezocht: meningen en ervaringen van alleenstaande ouders 

7 november 2022

In opdracht van Welzijnsregio Noord-Limburg en Syntrapxl Campus Pelt voert Expertisecentrum PXL Social Work Research een onderzoek uit naar mogelijke drempels die alleenstaande ouders ervaren met het oog op het volgen van een opleiding. We willen via dit onderzoek een beeld krijgen van de toegankelijkheid van opleidingen voor alleenstaande ouders.

Ben jij een alleenstaande ouder? Waardoor zou jij de stap zetten om een opleiding te starten? Laat het ons weten!

Als je toestemt om deel te nemen aan dit onderzoek zal een 3de jaarsstudent van Hogeschool PXL je contacteren en een afspraak maken voor het afnemen van een interview op een moment dat voor jou het best past. We hopen van harte dat je hierover van gedachte wil wisselen met de student-onderzoekers. Jouw mening is immers van cruciaal belang om het opleidingsaanbod van onder andere Syntra PXL te verbeteren, waar nodig en mogelijk. Uiteraard blijft alles anoniem.

Wil je jouw stem laten horen? Geef je naam door via het formulier en werk mee aan het onderzoek https://forms.gle/qwad6rCD6jrVGPrW6
Je mag ook steeds rechtstreeks contact opnemen met Inge Pasteels, onderzoekshoofd van het Expertisecentrum PXL Social Work Research op 011 77 53 50.