Nieuwsbericht

Jubilarissenfeest 2022 – de foto’s!

7 november 2022

Sinds jaar en dag zet het gemeentebestuur van Bocholt de gouden, diamanten, briljanten en platina huwelijksparen in de bloemetjes. Daartoe werden enkele keren per jaar de jubilarissen van de voorbije maanden uitgenodigd. Door de coronapandemie konden deze ontvangsten niet plaatsvinden. Maar van uitstel kwam zeker geen afstel!

Op donderdag 3 en vrijdag 4 november ontving het schepencollege van Bocholt alle huwelijksjubilarissen (meer dan 150 koppels!) van de voorbije twee jaar in GC ‘de Kroon’.

Gezellig samenzijn, heerlijke taart en broodjes, geschenken, bloemetjes, muziek, … alle ingrediënten om er fantastisch feest van te maken. Alle aanwezigen waren dan het dan ook roerend eens: zo’n feest en ontvangst is zeker voor herhaling vatbaar.

Klik hier voor alle foto’s.