Afhaalbib

Afhaalbib

BiblioTAKE-AWAY

Bibliotheek ‘de Priool’ organiseert – zolang de coronamaatregelen van kracht zijn – een afhaaldienst (enkel in de hoofdbibliotheek, niet in uitleenpost Kaulille).

Voor niet-leden zoeken we een haalbare oplossing.

Hoe werkt het?

  • Je maakt vanuit onze catalogus – bereikbaar via https://bocholt.bibliotheek.be/ – of vanuit Mijn Bibliotheek een lijstje van maximaal 5 materialen die je zou willen lezen of bekijken. Kijk zeker na of de materialen ook effectief beschikbaar zijn in onze bib!
  • Je bezorgt ons dat lijstje per e-mail met vermelding van je klantgegevens: je eigen lidnummer (rijksregisternummer of barcodenummer) en naam of het lidnummer van zoon, dochter, opa, oma, buur… Vermeld ook een voorstel van afhaalmoment: enkel op weekdagen tussen 10u00 en 12u00 of namiddag op afspraak. Leners die niet over een computer beschikken, kunnen ook telefonisch hun bestelling doorgeven tijdens kantooruren (van 9u00 tot 12u00 en 13u00 tot 15u00).
  • Wij zoeken de vijf materialen van dat lijstje samen en plaatsen die meteen in uitleen. Je krijgt van ons een e-mail terug met de bevestiging van je uitleningen en het afgesproken afhaalmoment.
  • Je kan je pakketje afhalen op het afgesproken moment aan de witte deur (met hellend vlak) aan de achterzijde van de bibliotheek. Je belt aan en op vertoon van jouw bevestigingsmail krijg je een zakje met de gevraagde materialen mee.

Let op! Er mag maar 1 persoon tegelijk zich buiten aan de achterdeur bevinden. De volgende wacht met inachtneming van de ‘social distance’ op gepaste afstand.

In te leveren boeken mogen gedeponeerd worden in de boekengleuf aan de voordeur.

Veel lees- en kijkgenot!