3950 – DE PODCAST!

3950 – DE PODCAST!

Een podcast?!

Een podcast is een digitaal geluidsbestand dat je luistert waar en wanneer je wil: thuis op de zetel, in de auto, of tijdens een wandeling. Een podcast luisteren kan op je PC, laptop, tablet, of smartphone.

Podcasts zijn er in alle lengtes en vormen: over muziek, sport, duiding bij de actualiteit, luisterverhalen, noem maar op. Het zijn vaak opnames die niet via de radio te horen zijn en die speciaal gemaakt zijn om ‘on-demand’ te beluisteren, wanneer jij het wil dus. Het is bovendien meestal ook gratis!

Je vindt ze terug via een website of een speciale podcast- of muziekapp zoals bijvoorbeeld Spotify, Google Podcasts, of de app van je favoriete radiozender. Ook op YouTube kan je ze soms beluisteren.

3950

De cultuurdienst van Bocholt gaat op zoek naar markante personen uit de vier kerkdorpen van de gemeente. Interviewer Bart gaat in gesprek met als doel de grote en kleine verhalen van het Bocholter gemeenschapsleven vast te leggen.

In de eerste editie, vijf afleveringen, laten we je kennis maken met mensen die elk op hun eigen manier invulling geven aan het dagelijkse leven in onze gemeente. We nemen jullie mee door een reeks mooie, spontane, maar vooral luisterleuke verhalen in 3950 – de podcast. De vijf afleveringen zullen verschijnen in de loop van de komende maanden.

Je kan de podcast beluisteren via Spotify, Google Podcasts en zelfs bekijken op YouTube. Achtergrondinformatie bij de items die aan bod kwamen kan je terugvinden op deze website.

Deze podcast is een productie van het gemeentebestuur van Bocholt in samenwerking met Geluidstechniek Throw A Six. Met dank aan interviewer Bart Vanhove en alle studiogasten.

Veel luisterplezier.

Afleveringen

  1. Gerard Vinken (14 mei 2021)
  2. Inge en Maryse Kuypers (Studio Leyssen) (29 mei 2021)
  3. Jacky Peeters (12 juni 2021)
  4. Toon Verlaak (3 juli 2021)
  5. Johan Ramaekers (18 september 2021)

Powered by RedCircle