Nieuwsbericht

Update werken N73 (Grote Baan – Reppel)

4 januari 2023

De vernieuwing van de Baan naar Bree – Grote Baan (N73) in Peer, Oudsbergen en Bocholt is een project in samenwerking tussen de drie lokale besturen, rioolbeheerder Fluvius en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).

Riolering in Reppelerweg en Weversstraat klaar

Omwille van het koude weer heeft de aannemer de Reppelerweg en de Weversstraat nog niet kunnen asfalteren. Dit gebeurt in de komende weken, afhankelijk van de weersomstandigheden. Daarna starten de riolerings- en wegenwerken in de Bessenstraat.

Verkeer wisselt van rijstrook

De aannemer blijft werken aan de zuidkant van de Baan naar Bree tussen rotonde Erperheidestraat tot Heikantstraat & Bessenstraat. Het verkeer van Bree richting Peer blijft dus geregeld van rijstrook wisselen.

Éénrichtingsverkeer Bree naar Peer blijft gelden

Tot aan het einde van de werken rij je over één rijbaanhelft in enkelrichting van Bree naar Peer. In omgekeerde richting volg je een omleiding via Meeuwen. Vanuit Peer rij je rond via de Deusterstraat, Peerderbaan, Weg op Bree, Soetebeek en Meeuwerkiezel.

Blijf op de hoogte

Alle info vind je op www.oudsbergen.be/N73. De aannemer blijft je ook op de hoogte houden met werfbrieven bij bijvoorbeeld fasewijzigingen of als je inrit tijdelijk niet bereikbaar is met de wagen.

Een vraag over omleiding of bereikbaarheid, contacteer de omgevingsmanager van AWV: bereikbaar.limburg@wegenenverkeer.be.