Nieuwsbericht

Maand van de sportclub 2023

24 augustus 2023

September is Maand van de Sportclub

Elk jaar organiseert Sport Vlaanderen van 1 tot 30 september de ‘Maand van de Sportclub‘. Zo willen zij iedereen aanmoedigen om lid te worden van een sportclub.

Sporten en bewegen maakt ons fitter, gezonder en gelukkiger, dus waar wacht je nog op?

Bezoek de open trainingen en evenementen van onze sportclubs

Sportclubs openen tijdens deze maand hun deuren voor jou om kennis te maken met de sport en de club. Dat betekent dat je gratis mee kan doen met een clubtraining, kan deelnemen aan een kennismakingsevent of gewoon eens een kijkje kan nemen bij de club.

De maand van de sportclub in Bocholt

In Bocholt doen diverse sportverenigingen mee aan deze actie. Ze stellen zich voor tijdens de opendeurdag van zaterdag 9 september.

Wil je je kind aan het sporten zetten in september, maar je kind weet niet welke sport te kiezen?  Kom dan zeker naar deze opendeurdag op zaterdag 9 september van 10u00 tot 12u00.

Sportcomplex ‘de Damburg’ opent deuren en verschillende sportclubs organiseren diverse open trainingen, demowedstrijden en info-standen.

Iedere kind ontvangt een stempelkaart die kan ingeleverd worden voor een praktisch gadget.

Klik hier voor de lijst van de deelnemende club in Bocholt (badminton, dansen, kleuterturnen, handbal, judo, ju-jitsu, karate, ropeskipping, turnen, voetbal, ..).

September is het ‘Maand van de Sportclub’. Een hele maand lang nodigen verschillende Bocholter sportclubs je uit met verrassende en superleuke initiatieven.

Nog heel wat Bocholter sportclubs die niet op deze lijst staan bieden in september gratis ‘proeflessen’ aan. Informeer bij de Sportdienst.